RVS containers / bakken

De referentie in RVS & staal & alu

RVS containers & bakken : Ongelimiteerde mogelijkheden op het vlak van engineering en de productie van containers en tanks stelt Duretec in staat om duurzame producten te leveren voor grote of kleinschalige projecten in de onder meer voeding & beverage en cosmetische industrie …..

Alle containers en bakken zijn eventueel ook verkrijgbaar in staal & aluminium .

RVS containers / bakken

ALLE FORMATEN

RVS Containers op maat bij de klant

RVS containers op maat bij de klant

Duretec Bak

GROOT & KLEIN

ALLE TOEPASSINGEN

FOODGRADE

STANDAARD EN OP MAAT

Bak 3D Tekening door Duretec

  Bak 3D Tekening door Duretec

RVS containers en bakken

Tanks en containers in alle legeringen, als individuele orders of als componenten in grotere systemen, hetzij als drukvaten of standaard tanks voor farmaceutische, voedings- en chemische industrie. Alles in-house: van design en ontwerp tot complete berekening, productie en materiaalbehandelingen. Duretec – de ideale partner voor al uw staal- en laswerk.

food factory workers in istanbul,turkey

Onze reputatie is gebaseerd op het vermogen van onze teams om technische en complexe projecten te managen. Onze samenwerking heeft slechts één doel: de meest kwalitatieve producten leveren met volledige inach-tname van al uw unieke specificaties binnen uw financiële provisionering. Onze, in de sector unieke, werkwijze overtreft alle verwachtingen.
Ongelimiteerde mogelijkheden op het vlak van engineering en de productie van containers stelt Duretec in staat om duurzame stalen producten te leveren voor grote of kleinschalige projecten in de onder meer (bio)farmaceutische, food & beverage en cosmetische industrie, enz…

Bovenstaande illustraties zijn standaard ontwerpen en kunnen worden bewerkt volgens uw specifieke wensen.

Informeer ons over uw project en wij zullen meer dan vereerd zijn om u een ​​product op maat te mogen leveren.

Contacteer ons

Telefoon nr : 0478 80 79 14

Diamantstraat 8 / 293 2200 Herentals

( Industriezone klein Gent )